Vorige Artikel 3 van 7 Volgende

Bianchi Oltre XR4 cv disc

Als je het prof peloton in de gaten houdt verwacht je hem waarschijnlijk al een tijdje: de Bianchi Oltre XR4 Disc. Het is de top aero racefiets van Bianchi, het vlaggenschip in het hoogste segment, dat de top racemachines van concurrerende merken als de Specialized Venge, Pinarello Dogma F10 en de Trek Madone het nakijken geeft. Dat was al zo met velgremmen, en de schijfremmen van de zojuist gepresenteerde Bianchi Oltre XR4 Disc maken nóg meer snelheid en controle mogelijk! 

 

Jumbo-Visma rijdt al twee jaar op de Bianchi Oltre XR4 met velgremmen. Eerder dit jaar presenteerde Bianchi de Oltre XR3 al met schijfremmen, en nu is het de beurt aan de Bianchi Oltre XR4 Disc. Net als de velgrem versie is de Bianchi Oltre XR4 met schijfremmen uitgerust met Countervail-technologie, welke is ontwikkeld om trillingen te verminderen.

 

De Oltre XR4 Disc is uitgerust met het nieuwe geïntegreerde Vision Metron 5D ACR stuur/stuurpen combinatie, met een volledig interne kabelrouting van zowel de hydraulische remleidingen als de versnellingskabels. Kijk maar eens naar de afbeeldingen, zo monsterlijk vet als de Oltre XR4 met schijfremmen er al uitzag doet de opgeruimde Oltre XR4 Disc hier met zijn cleane look nog een schepje bovenop. Helemaal van deze tijd is de Bianchi Oltre XR4 Disc uitgerust met 12mm steekassen voor en achter, volledig carbon “dropouts” en flat mount schijfremmen.

 

Daarnaast is de Bianchi de enige uit het eerdergenoemde rijtje aero racefietsen die beschikt over Countervail technologie. Countervail (CV) is een structureel koolstofsysteem met een visco-elastische hars die is ingebed in de carbon layup van het frame. Het idee is dat het trillingen van de weg dempt, en daarmee spiervermoeidheid tegengaat en energie bespaart, terwijl het de handling en controle verbetert.

 

Bianchi Oltre XR4 Disc specificaties:

De Bianchi Oltre XR4 Disc komt in vier versies. Hieronder vind je een overzichtje van de verschillende afmontage niveaus en de corresponderende prijzen.

Bianchi Oltre XR4 Disc Ultegra Di2

Het woord “instapper” is nog nooit zo’n groot compliment geweest. Zie het als een Ferrari met een V8 – tuurlijk, het is geen V12 maar het blijft één van de snelste en meest geavanceerde racemachines ter wereld. Bianchi monteert de nieuwste generatie Shimano Ultegra Di2 disc groep, welke elektronisch schakelen combineert met hydraulische schijfremmen De Bianchi Oltre XR4 Disc Ultegra Di2 heeft een adviesprijs van €7399,-

Bianchi Oltre XR4 Disc Dura-Ace

Shimano Dura-Ace R9100 is de showcase van Shimano’s obsessie met perfectie. Elke nieuwe generatie van de Dura Ace groep is weer een nieuwe maatstaf in de wereld van het wielrennen. Niet voor niets rijdt meer dan driekwart van het prof peloton met dit huzarenstukje van techniek. Dit is de mechanische versie met hydraulische schijfremmen. De Bianchi Oltre XR4 Disc Dura-Ace heeft een adviesprijs van €8.999,-

Bianchi Oltre XR4 Disc Super Record

Voor wie vindt dat een op en top Italiaanse racefiets ook afgemonteerd moet zijn met Italiaans schakelmateriaal, rust Bianchi de Oltre XR4 Disc uit met Campagnolo Super Record. Een 12-speed groep in een modern Italiaans ontwerp en met Ultra-Shift schakel je in één beweging 3 of 5 tanden op of af. De Oltre XR4 Disc Super Record schakelt mechanisch en heeft hydraulische schijfremmen. De Bianchi Oltre XR4 Disc Super Record heeft een adviesprijs van €10.499,-

Bianchi Oltre XR4 Disc Dura-Ace Di2

Wil jij gewoon het allerbeste, dan kun je moeilijk om de Bianchi Oltre XR4 Disc Dura-Ace Di2 heen. Met Synchro Shift schakelt het systeem sequentieel door de versnellingen, je bepaalt zelf wanneer je op of af wilt schakelen en het systeem bepaalt of hij alleen achter een kransje opschuift, of van voorblad wisselt en achter een paar stapjes terug of erbij, zodat je in je cadans kan blijven. De R9170  Dura-Ace Di2 groep schakelt elektronisch en heeft groep-specifieke Dura-Ace hydraulische schijfremmen. De Bianchi Oltre XR4 Disc Dura-Ace Di2 heeft een adviesprijs van €11.499,-

Wij hebben in onze showroom de Dylan Groenewegen replica staan; het Groenewegen design is erop gespoten bij Bianchi. De fiets zoals wij hem hebben staan heeft een meerprijs. Kom vrijblijvend langs om de fiets te bewonderen!
 

© 2015 - 2021 www.beebikes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel