Het verhaal van Beebikes

Unieke producten tegen een goede prijs

Sinds onze eerste werkdag biedt Beebikes klanten de beste selectie van producten tegen onverslaanbare prijzen. Onze online winkel staat garant voor kwaliteit en we zorgen voor een continue variëteit aan fantastische artikelen, samen met unieke eenmalige aanbiedingen en seizoensgebonden items die bij elk budget passen. Bekijk onze site en ga vandaag nog shoppen!

 

Shimano Service Center

De vernieuwing in fietsland gaat steeds verder. Kijk alleen al naar de snelle opmars van elektronisch schakelen op racefietsen en mountainbikes en de komst van gravelspecifieke componenten. Voor maximale sportprestaties is goed onderhoud onmisbaar. Als Shimano Service Center is Beebikes de specialist in service en reparatie. Onze mensen zijn bekend met de nieuwste technologieën en trends. Zij geven je mountainbike, racefiets, cyclocrosser of gravelbike de professionele aandacht die je zoekt. 

 

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.
 

Betrouwbare kwaliteit
Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij Beebikes. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.

onze merken

Schermafbeelding 2020-11-30 om 11.55.27.

look

Mountainbikes & racefietsen

sportful

sportkleding

580x500_PSL_edited.jpg
iu.jpeg

Magura

bike components

crankalicious

fietsonderhoud

iu-1.jpeg
 
Schermafbeelding 2020-11-30 om 11.48.50.

Orbea

Mountainbikes & racefietsen

Bianchi

Mountainbikes, racefietsen, e-bikes

COPPI1.JPG
Schermafbeelding%202020-12-01%20om%2010.

100%

brillen

 
iu.jpeg

sidi

mountainbike & race schoenen

zanatta

Mountainbikes & racefietsen

naar de website
OFF-ROAD2.jpg
tune-Laufraeder-TSR22-Disc-Skyline-2-Imp

tune

bike parts